Walking & Floating Lunch Tour
Arrangement PrinsHeerlijk
Broodje Aap met studenten
Click & Eat Delft

ARRANGEMENTEN DELFT

Bent u op zoek naar een leuke uitje in historisch Delft voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Dan bent u bij ons in goede handen. Delft is met recht één van de mooiste steden van Nederland en de perfecte locatie voor uw gezelschap. Bekijk een aantal van onze arrangementen en ontdek wat er allemaal mogelijk voor een dagje uit in Delft. Het is ook mogelijk om een programma volledig op maat voor u samen te stellen. Gebruik ons contactformulier voor al uw vragen en wij sturen en nemen snel contact met u op of sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

Selectie uitjes in Delft:

Meer info arrangement

Walking Dinner Tour

Culturele en smakelijke tour door het prachtige centrum van Delft. U wisselt kortewandelingen af met een bezoek aan Delftse restaurants, allen gelegen in het historisch hart van de stad.

Avondarrangement inclusief:

4 drankjes, 3-gangen diner, stadsgids en btw

 

Meer info arrangement

Stad van Pracht

Voordelig en goed verzorgt dagje uit in Delft. Alle hoogtepunten van de stad zijn in één arrangement opgenomen. Met recht al jaren de topper in Delft!

Dagarrangement inclusief:

koffie/gebak, gids, entree Kerk, lunch, rondvaart en btw

 

Meer info arrangement

Click & Eat Delft

Ons fotospel is een uitstekend teamuitje inclusief een perfect verzorgde lunch. Als extra gaat u als groep op de foto in de stijl van de Delftse Gouden Eeuw.

Spel & Dagarrangement inclusief:

spelmateriaal, prijsjes, lunch, fotoshoot en btw

 

Meer info arrangement

PrinsHeerlijk Delft

Een arrangement in het teken van Willem van Oranje en het Koningshuys. Een dagje van echte verwennerij in de Prinsenstad van Nederland.

Dagarrangement inclusief:

Koffie/gebak, privé gids, entreegelden, lunch en btw

 

Meer info arrangement

Broodje Aap Delft

Humor staat centraal wanneer u met ons het Urban Legends spel uitvoert en de gekke en sterke verhalen nog eens onder elkaar wordt besproken tijdens een goed verzorgde lunch

Spel & Dagarrangement inclusief:

koffie/gebak, spel, prijsjes, stadsgids, lunch en btw

 

Walking & Floating Lunch Tour

Walking & Floating Lunch Tour

Een wel heel bijzonder dagje uit in Delft met drie lunchgerechten op drie verschillende locatie met tussendoor nog een rondvaart door de historische grachten en een privé stadswandeling.

Dagarrangement inclusief:

4 drankjes, 3-gangen lunch, gids, rondvaart en btw

 

StadsgidsDelft voor een heerlijk dagje uit in Delft  Contact >