BROODJE AAP DELFT

Inhoud spel & dagarrangement

Onze programma's zijn nooit saai. Maar misschien zoekt u iets met wat meer humor en gekkigheid? Dan is dit arrangement misschien wel wat voor uw gezelschap.

U verzamelt zich in het hart van het historisch centrum van Delft, waar u eerst gezellig met uw gezelschap van een appeltaart en kopje koffie zult genieten. Hierna zal uw gids en spelleider u ons populaire 'Urban Legends spel' uitleggen, waarin alle Broodje Aap verhalen van de stad zijn opgenomen. U wordt daarna in kleine teams opgedeeld maar voert gezamenlijk met de gids het spel uit.

Wie is er goedgelovig of laat zich juist niet in de maling nemen? Onze gids zal de gekste en meest sterke verhalen over de stad met u delen. Alleen welke zijn waar of juist niet? Zonder het door te hebben, leer je toch nog wat van de stad. Na afloop worden tijdens een goed verzorgde lunch alle verhalen nog eens doorgenomen en ontdek je de waarheid. Wie sleept de toepasselijke Delftse prijzen in de macht?

Programma

11.00 uur : Ontvangst met koffie & gebak

11.30 uur : Broodje Aap spel

13.00 uur : Lunch met 2 consumpties

14.30 uur : Einde programma

Prijs : € 34,00 p.p.

Inclusief :

koffie & gebak, spelmateriaal, prijsjes, luxe lunch, twee consumpties en btw

Opties

Programma is als voorbeeld maar volledig naar wens aan te passen en eventueel ook beschikbaar als avondprogramma met diner. Maak uw wensen kenbaar op ons contactformulier.

Een uitstekend en vrolijk groepsuitje in Delft   OFFERTE AANVRAAG >