CLICK & EAT DELFT

Inhoud spel & dagarrangement

Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit in Delft zonder te veel de historie in te duiken, dan is dit programma misschien iets voor u. Het is zeker ook geschikt als teamuitje voor uw bedrijf.

U wordt door onze spelleider ontvangen in het hart van het mooie historisch centrum van Delft, waar u uitleg krijgt over ons populaire 'Click-it spel'. In teams gaat u met een oude stadskaart, camera en vragenformulier in de hand op zoek naar verborgen plekjes in de stad. Het is de uitdaging om binnen 2 uur zoveel mogelijk locaties te vinden en vast te leggen op de camera. Het team dat het spel het beste uitvoert wacht natuurlijk een mooie beloning.

Iedereens inzet wordt sowieso beloont met een zalige lunch bij de leukste lunchroom van Delf. Na de lunch wandelt u in slechts vijf minuten naar de foto- en verkleedstudio van Something Extra, alwaar uw gezelschap in historische kleding op de foto zal worden gezet. Voor iedereen een mooie herinnering aan hun bezoek aan Prinsenstad Delft.

Programma

10:30 uur : Ontvangst op marktplein/uitleg spel

10.45 uur : Start Click-it spel

12.45 uur : Verzamelen lunchlocatie

13.15 uur : Prijsuitreiking & lunch

14.30 uur : Fotoshoot Something Extra

15.30 uur : Einde programma

Prijs : € 39,50 p.p.

Inclusief :

spelmateriaal, spelleider, prijsjes, 2 drankjes, lunch, fotoshoot en btw

Opties

Tijden zijn ter indicatie en op maat af te stemmen. Wilt u een vergelijkbaar programma met diner? Informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden.

Een vermakelijk en vrolijk groepsuitje in Delft   OFFERTE AANVRAAG >