PRINSHEERLIJK DELFT

Inhoud dagarrangement

Laat u eens vorstelijk verwennen in de Prinsenstad van Nederland. Een arrangement volledig gewijd aan de bijzondere band die Delft heeft met de Oranjes.

Hoe beter dan te starten met een kopje koffie en gebak in Delfts eigen Koningshuys en bewonder alle Oranjefoto's en -borden. Onze gids neemt u daarna mee voor een volledig Oranje getinte tour door Delft. Aandacht is er voor de Koninklijke grafkelders, het Praalgraf voor Willem van Oranje en de bloedige executie van een Oranjemoordenaar. U bezoekt locaties waar verschillende Oranjes hebben gewoond en zelfs eentje getrouwd. Uw dag zou zeker niet compleet zijn zonder een bezoek aan Museum Prinsenhof Delft. Niet alleen voor de bekende kogelgaten maar bewonder daar ook de Oranjezaal.

De uitgebreide rondleiding wordt afgesloten met een altijd perfect verzorgde lunch bij Leonidas, waar u in alle rust kunt nagenieten van uw tour.

Programma

10.30 uur : Ontvangst met koffie & gebak

11.00 uur : Rondleiding Nieuwe Kerk

11.30 uur : Stadswandeling 'In Naam van Oranje'

12.15 uur : Rondleiding Museum Prinsenhof Delft

13.15 uur : Luxe lunch met twee consumpties

Prijs : € 38,50 p.p.

Inclusief :

koffie & gebak, privé gids, entree kerk & Prinsenhof, luxe lunch, twee consumpties en btw

Opties

Programma is volledig naar wens aan te passen en eventueel aan te vullen met een rondvaart voor € 8,00 p.p. U kunt dit dan aangeven op ons contactformulier.

Een bijzonder Oranje getinte dag in Delft  OFFERTE AANVRAAG >