STAD VAN PRACHT DELFT

Inhoud dagarrangement

Ons zeer goed gewaardeerde dagarrangement biedt u in één dag alle hoogtepunten van mooie stad voor een voordelige prijs. Vele families, bedrijven en vriendengroepen gingen u voor en genoten van dit perfect verzorgt dagje uit in Delft.

Uw dag begint met een kopje koffie en gebak in het hart van het historisch centrum. Onze gids haalt u daar op voor een rondleiding door de Nieuwe Kerk, de laatste rustplaats van de Oranjes. Na de kerk wandelt u door het historisch centrum en hoort de mooiste verhalen over de stad.

Tijd om hierna te gaan genieten van een perfect verzorgde lunch door Leonidas. Na gezellig nagepraat te hebben over al het moois dat u in de ochtend heeft gezien, wandelt u in enkele minuten naar het opstappunt van de rondvaart. De tocht brengt de oude gracht brengt u langs de mooiste historische gebouwen in de stad en is een mooie afsluiting van uw dagje uit in Delft.

Programma

10:30 uur : Ontvangst met koffie & gebak

11.00 uur : Rondleiding Nieuwe Kerk

11.45 uur : Stadswandeling 'Historisch Delft'

12.45 uur : Luxe lunch met consumptie

14.00 uur : Rondvaart

15.00 uur : Einde programma

Prijs : € 39,95 p.p.

Inclusief :

koffie & gebak, stadsgids, entree Kerk, lunch, rondvaart en btw

Royal Delft

Aansluitend op uw rondvaart kunt u een bezoek brengen aan de Porceleyne Fles, de aardewerkfabriek van Delft voor € 10,00 p.p. Het programma eindigt dan om 17.00 uur. U kunt dit kenbaar maken op ons contactformulier.

Perfect verzorgt en uniek dagje uit in Delft  OFFERTE AANVRAAG >