WALKING DINNER TOUR DELFT

Het perfecte uitje voor uw groep

Tijdens een culturele en culinaire ontdekkingstocht leert u historisch Delft op een bijzondere manier kennen. Uw gezelschap wordt warm ontvangen in een goed restaurant in het centrum van Delft. Na uitleg over de invulling van de avond door uw gids, geniet u met elkaar van een heerlijk  keuze voorgerecht. Onze gids neemt u hierna mee voor een eerste wandeling door Delft. Maak op een bijzondere en leuke manier kennis met de mooie geschiedenis van de stad.

Na de eerste wandeling geniet u in een top restaurant op bijzondere locatie van uw hoofdgerecht. Met eventuele dieetwensen wordt altijd rekening gehouden. Na deze verwennerij vervolgt u de verkenning van de historische binnenstad. De wandeling wordt afgesloten bij uw laatste restaurant voor de avond met een Grand Dessert, altijd goed!

De Walking Dinner Tour is een zeer bijzondere wijze om bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of jubileum te vieren. Wij verzorgen de avond regelmatig voor bedrijven met internationale klanten of gasten. Bij ieder gerecht kan het gezelschap in een andere samenstelling zitten, en uw gasten genieten van de sfeervolle stad.

Programma

18.00 uur : Ontvangst en voorgerecht met drankje

19.00 uur : Stadswandeling met gids

19.50 uur : Hoofdgerecht met drankje

20.50 uur : Vervolg stadswandeling

21.35 uur : Nagerecht met kopje koffie/thee

Prijs : € 65,00 p.p.

3 drankjes, 3-gangen diner, privé gids en btw

Programma naar wens aan te passen

Wilt u liever in café beginnen met drankje of hoofd- en nagerecht op één locatie? Wij passen de tijden en programma op maat voor u aan.

Een smakelijke en culturele avond in Delft   RESERVEER >