WALKING & FLOATING LUNCH TOUR DELFT

Inhoud dagprogramma

Uniek dagje uit in Delft met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en heerlijke gerechten bij de leukste restaurants van Delft. Wandel, vaar en eet en geniet van de stad bekend van het Delfts Blauw, Vermeer en de Oranjes.

Aan de rand van het historisch centrum komt u met uw gezelschap samen in een goed en bekend restaurant om te genieten van een drankje en voorgerecht. Onze gids komt u daar ophalen voor een  stadswandeling. Laat u vermaken door de boeiende maar vooral de leuke verhalen over de stad.

Het is nu tijd voor het volgende restaurant, waar u een smakelijk hoofdgerecht wordt geserveerd.  Vanaf hier loopt u zelf in slechts twee minuten naar de rondvaart. Ervaar de schoonheid van Delft wanneer u vaart over de twee bekendste en mooiste grachten in de stad. En aan het einde komt het zoet, wanneer u verwelkomd wordt in de lekkerste chocolaterie en lunchroom in de stad.

Programma

13:00 uur : Ontvangst met aperitief

13.15 uur : Voorgerecht met drankje

14.00 uur : Stadswandeling met gids

15.00 uur : Hoofdgerecht met drankje

16.00 uur : Rondvaart

16.50 uur : Nagerecht met kopje koffie/thee

17.30 uur : Einde programma

Prijs : € 65,00 p.p.

Inclusief :

4 drankjes, 3-gangen lunch, privé gids, rondvaart en btw

Optie

Het programma is naar wens aan te passen, zodat dit aansluit op eventuele andere activiteiten in de stad. Gebruik voor al uw vragen ons contactformulier.

Een bijzonder en luxe dagje uit in Delft  OFFERTE AANVRAAG >