BROODJE AAP DELFT

Leuk bedrijfsuitje Delft

PRIJS - Broodje Aap Delft

€ 35,00 p.p. inclusief 21% btw. - MINIMAAL 8 PERSONEN
  • INCLUSIEF:
  • - Koffie & gebak
  • - Spel ' Urban Legends Delft'
  • - Spelmateriaal & Prijsjes
  • - Professionele stadsgids/spelbegeleider
  • - Luxe lunch met drankje

Dagje uit in Delft waar humor centraal staat

Als u op zoekt bent naar gewoon een gezellig dagje uit in Delft met uw familie, vrienden of bedrijf? Dan is dit misschien het uitje voor u. Geniet van het uitzicht op de toren van de Nieuwe Kerk, hoor de gekste en leukste verhalen over Delft en geniet van een uitstekende lunch.

Uw Programma

11.00 uur : Ontvangst met koffie & gebak

11.30 uur : Start 'Urban Legends Delft' spel

13.00 uur : Prijsuitreiking

13.15 uur : Luxe lunch met drankje of onbeperkt thee

14.45 uur : Einde programma

Je kent misschien wel die reactie 'Oh, een stadswandeling met gids is zo saai!'. Dan heeft diegene waarschijnlijk nooit bij ons een programma geboekt. Onze top gids neemt u mee om met veel lol het 'Urban Legends' spel uit te voeren. Met iedereen een vragenformulier in de hand, vertelt onze gids u de gekste en meest belachelijke verhalen over Delft en zijn bekendste inwoners. Het is voor u de uitdaging om te achterhalen, welke verhalen waar zijn of een echt 'Broodje Aap' verhaal.

Zonder het misschien eerst door te hebben, leert iedereen op een bijzondere maar vooral leuke manier de stad kennen. Hadden wij allemaal op school maar zo'n geschiedenisleraar gehad!

Het spel eindigt in een lunchroom waar uw prestaties worden bekeken. De slimste van de dag wint een prijs. Maar degene met het laagste resultaat zal waarschijnlijk de afwas moeten doen, na de uitstekend verzorgde lunch.

Tijden zijn naar uw wens aan te passen. Het spel 'Urban Legends' is ook los te boeken of te koppelen aan een diner.

Een uitstekend en vrolijk groepsuitje in Delft   RESERVEREN