NARCOS DINNER DELFT

MEER INFO AVOND UIT

PRIJS - Narcos Dinner Delft

€ 68,50 p.p. inclusief 21% btw. - MINIMAAL 10 PERSONEN
  • INCLUSIEF:
  • - Professionele spelbegeleiders
  • - Heerlijk 3-gangen diner in 3 uitstekende restaurants
  • - Drankje bij ieder gerecht
  • - Narcos spelmateriaal & Prijs winnend team
  • - Te boeken op ieder gewenste dag

Spannend avondje smullen in Delft

Ga met je onderzoeksteam de strijd aan met je collega's of vrienden, en probeer te achterhalen wie de drugsbaron heeft vermoord. Speur naar de gestolen cocaïne en laat u tussendoor verwennen in drie uitstekende Delftse restaurants.

Uw Programma

18.00 uur : Voorgerecht met drankje

19.00 uur : Narcos Game - Part 1

19.50 uur : Hoofdgerecht met drankje

20.50 uur : Narcos Game - Part 2

21.35 uur : Nagerecht met kopje koffie/thee

22.05 uur : Prijsuitreiking

Je kunt natuurlijk de hele avond met je groep in één restaurant doorbrengen. Maar is het niet veel spannender en unieker om je diner op drie verschillende locaties te nuttigen, terwijl tussendoor nog even een moordzaak moet worden opgelost.

Onze spelleider wacht u op in het eerste restaurant voor de start van een bijzondere avond in Delft. Geniet van het eerste gerecht, terwijl de groep in kleine onderzoekteams wordt ingedeeld. Er is een bekende drugsbaron in Delft vermoord. Wie is de dader en waar is de verdwenen cocaïne gebleven? Een uitdagende activiteit tijdens een mooi avondje uit in Delft.

Tussen het spannende speurwerk wordt er genoten van een heerlijk hoofdgerecht. Zal een anonieme tipgever u verder helpen in uw speurtocht? De mooie avond wordt afgesloten met een grand dessert en prijsuitreiking in het laatste restaurant.

Een spannend en smullend moordspel in Delft  RESERVEER