PRINSHEERLIJK DELFT

Oranje Delft uitje

PRIJS - PrinsHeerlijk Delft

€ 49,50 p.p. inclusief 21% btw. - MINIMAAL 8 PERSONEN
  • INCLUSIEF:
  • - Koffie & gebak
  • - Professionele privé stadsgids
  • - Entreekaartje Oude & Nieuwe Kerk
  • - Entreekaartje museum Prinsenhof Delft
  • - Rondleiding Nieuwe Kerk
  • - Stadswandeling 'In Naam van Oranje'
  • - Rondleiding in museum Prinsenhof Delft
  • - Luxe lunch met drankje

Luxe Oranje arrangement in Delft

Wij verwelkomen u graag in Prinsenstad Delft, alwaar u zult genieten van de stad en de bijzondere band die het de Oranjes. De meeste aandacht gaat daarbij uit naar onze 'Vader des Vaderlands', Prins Willem van Oranje.

Uw Programma

10.15 uur : Ontvangst en rondleiding Nieuwe Kerk

11.00 uur : Koffie & gebak in Het Koningshuys

11.30 uur : Stadswandeling 'In Naam van Oranje'

12.15 uur : Rondleiding in museum Prinsenhof Delft

13.30 uur : Verwen lunch met drankje of onbeperkt thee

15.00 uur : Einde programma

U heeft de optie om te starten met een rondleiding in de Nieuwe Kerk of eerst koffie & gebak te nuttigen in ons eigen 'Koningshuys'. Van aanvang tot aan de lunch zal onze geweldige gids u meenemen door de prachtige historische stad.

Uw dag staat in het teken van Prins Willem van Oranje en het Koningshuys, waarbij onze gids u alles zal vertellen van de bijzondere band die Delft heeft met de Oranjes. U bezoekt daarbij de Nieuwe Kerk met het prachtige praalgraf voor Willem van Oranje en hoort alle details over de koninklijke grafkelders.

Tijdens de wandeling door de stad en richting het museum, hoort u over Balthasar Gerards, ziet waar Prins Friso woonde tijdens zijn studie en waar hij is getrouwd met Mabel. De wandeling eindigt bij museum Prinsenhof Delft. U krijgt een rondleiding langs de prachtige tentoonstelling over Willem van Oranje en de Nederlandse Opstand. Een bezoek aan de moordplek van de Prins en blik op de beroemde kogelgaten, mag dan niet ontbreken.

Na een indrukwekkende tour met onze gids is het tijd om te ontspannen en te genieten van een in de puntjes verzorgde lunch bij Leonidas Chocolaterie & Lunchroom. U heeft daar de keuze uit verse soep, luxe broodjes inclusief onbeperkt thee of een drankje.

Wilt u graag het programma aanpassen of gaat uw voorkeur uit naar andere tijden of volgorde? Geen enkel probleem als u dit aangeeft op ons contactformulier.

Een bijzonder Oranje getinte dag in Delft  RESERVEREN