WALKING & FLOATING LUNCH TOUR DELFT

Dagje uit met rondvaart Delft

PRIJS - Walking & Floating Lunch Tour Delft

€ 69,50 p.p. inclusief 21% btw. - MINIMAAL 8 PERSONEN
  • INCLUSIEF:
  • - Heerlijk 3-gangen lunch in 3 uitstekende restaurants
  • - Drankje bij ieder gerecht
  • - Stadswandeling met privé gids
  • - Rondvaart door Delft
  • - Te boeken op ieder gewenste dag

Uniek & Bijzonder groepsuitje in Delft

Voor een bijzondere gelegenheid, jubileum, huwelijk of verjaardag bieden wij dit uitstekende dagarrangement aan in Delf. Geniet van een zeer gevarieerd en culinair programma.

 Uw Programma

12.45 uur : Ontvangst met voorgerecht & drankje

13.45 uur : Stadswandeling met privé gids

14.45 uur : Hoofdgerecht met drankje

16.00 uur : Rondvaart door Delft

17.00 uur : Nagerecht met kopje koffie/thee

17.30 uur : Einde programma

Geniet van begin tot eind van het beste van Delft! Na een smakelijk keuze voorgerecht in een restaurant bekend van het tv-programma 'Mijn Tent is Top', haalt onze professionele gids u op voor een eerste verkenningstocht door Delft. Zo bezoekt u o.a. de levendige en sfeervolle Beestenmarkt en wandelt door het hart van het historisch centrum van Delft.

De tocht eindigt bij het restaurant waar u kunt genieten van een hoofdgerecht naar keuze. Bijna om de hoek, wacht de boot dan op u voor een rondvaart door de mooiste grachten van Delft met uitleg door de kapitein. De vaartocht duurt 45 minuten en u heeft zo voldoende tijd om wat ruimte te creëren voor nog een heerlijk nagerecht!

Slechts in 5 minuten wandelt u vanaf de rondvaart, naar Leonidas Chocolaterie & Lunchroom om daar te genieten van het nagerecht en zo uw verwendag in Delft op mooie wijze af te sluiten.

Als altijd zijn onze arrangementen naar wens aan te passen. Het uitje wordt vaak geboekt door gezelschappen, die in de avond nog een theater bezoeken in Delft of Den Haag.

Een bijzonder en luxe dagje uit in Delft  RESERVEREN