Bierwandeling Delft
Bierwandeling Delft
Vermeer in Delft
Steptocht Delft
Gevangenistoren Het Steen

RONDLEIDINGEN DELFT

Met een privé gids ontdek je meer van Delft. Naast de vele stadswandelingen verzorgen wij ook rondleidingen in de Oude & Nieuwe Kerk, Museum Prinsenhof Delft en het Vermeercentrum. Maak een keuze uit onderstaande wandelingen en reserveer via ons contactformulier.

Prijs huur privé gids

60 minuten : € 57,50

90 minuten : € 80,00

120 minuten : € 95,00

max. 25 personen per gids

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Extra opties

Oude & Nieuwe Kerk : € 5,00 p.p.

Museum Prinsenhof Delft : € 7,50 p.p.

Gevangenistoren Het Steen : € 25,00 per groep

Onze stadswandelingen in Delft:

Meer info rondleiding

Historisch Delft

Onze meest populaire stadswandeling geeft u een volledig overzicht van de historie van Delft. Uw privé gids neemt u graag mee voor een mooie tocht door de historische stad. Maak kennis met de stad van Johannes Vermeer, Delfts Blauw en Prins Willem van Oranje en laat u  vermaken door de leuke verhalen en anekdotes over Delft

Wandeling wordt vaak geboekt in combinatie met een bezoek aan de Nieuwe Kerk. Meer informatie

Meer info rondleiding

Vermeer in Delft

Bewandel samen met uw gids het levenspad van schilder Johannes Vermeer in zijn stad Delft. Onze ervaren stadsgids brengt u tijdens de wandeling naar alle belangrijke Vermeer locaties in de stad; van zijn geboorteplek tot aan zijn laatste rustplek, en van 'Het Straatje' naar het St. Lucas Gilde. U leert niet alleen veel over de beroemde schilder maar ook over Delf in de Gouden Eeuw.

Wandeling wordt vaak geboekt in combinatie met een bezoek aan het Vermeercentrum. Meer informatie

Meer info rondleiding

In Naam van Oranje

Een wandeling volledig in het teken van de 'Vader des Vaderlands' en de bijzondere band die Delft heeft met de Oranjes. Er is tijdens de tocht aandacht voor het leven van Prins Willem van Oranje, de Koninklijke Grafkelders en u wandelt langs de verschillende Oranje locaties in de stad. Natuurlijk mogen de verhalen rondom de moord op Oranje door Balthasar Gerards daarbij niet ontbreken.

Wandeling prima te combineren met een bezoek aan de Nieuwe Kerk of Museum Prinsenhof. Meer informatie

Meer info rondleiding

Misdadig Delft

In het hart van de stad staat de Gevangenistoren Het Steen, de plek waar ooit één van de bekendste moordenaars heeft vastgezeten, de Fransman Balthasar Gerards, moordenaar van de Prins van Oranje. Voor onze stadsgidsen is er niets mooiers dan de bloedige details over zijn executie en de verhalen over het oude strafrecht met u te delen.  Misschien wordt u ook nog even 'aan de kaak gesteld' ?

Een bezoek aan de gevangenistoren is alleen mogelijk op aanvraag van maandag t/m vrijdag. Meer informatie

Meer info rondleiding

Steptocht Delft

Zie meer van historisch Delft dan je normaal te voet kan zien, tijdens een sportieve ontdekkingstocht door het mooie, oude centrum van Delft. U stept samen met uw gids, langs de allermooiste plekjes in Delft. Zo komt u bij alle hofjes, de oude stadspoort en stept langs de mooiste grachten. Hoe langer u de gids huurt, hoe meer u van de mooie stad krijgt te zien.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Agneta Park of de TU Delft Campus. Meer informatie

Meer info rondleiding

Delft en zijn Kerken

Maak kennis met de 'Scheve Jan' en bewonder de imposante toren van de Nieuwe Kerk. Delft was één van de rijkste steden van Holland en dit is aan de indrukwekkende kerken te zien. Onze gids vertelt u over de geschiedenis van de mooiste kerken, en neemt u ook mee naar de meer verborgen Godshuizen in de stad. Van 'Heilige Geest' tot Beeldenstorm, een bijzondere kijk op het geloof in Delft.

Wij raden een bezoek aan de Oude & Nieuwe Kerk of de Schuilkerk Bagijnhof aan. Meer informatie

Ontdek meer met een privé gids van StadsgidsDelft  Contact >