DSC_0030-1024x680-landscape
DSC_0495-1024x680-landscape
DSC_0530-1024x680-landscape
P1000331-1024x768-landscape

RONDLEIDING: LEIDEN

Inhoud Leiden rondleiding

Wij nemen u graag op stap door de Sleutelstad van Nederland. Het prachtige Leiden is voor velen vooral bekend van de 'Hutspot, Haring & Wittebrood'. Onze gids vertelt u daar graag de leukste verhalen over. Maar de stad heeft zoveel meer te bieden. Leiden telt maar liefst 35 hofjes en heeft een schatkamer aan fantastische musea.

Onze gids wacht op u voor het station van Leiden om u in 2 uur tijd door de stad te 'Leiden'. Eventueel kunt u eerst wat nuttigen in Stadscafé Van der Werff. De wandeling brengt u langs de oude Beestenmarkt en u ziet één van de oudste stadspoorten van Leiden. Slechts een korte wandeling verder bent u op de geboorteplek van Nederlands bekendste schilder 'Rembrandt'.

Het is nu tijd het echte, oude Leiden in te wandelen, waar de mooiste hofjes op u wachten. Wandelend langs de mooiste gracht van Leiden, ziet u de oudste universiteit van Nederland, en duiken wij het Prinsenkwartier in met de leukste en kleinste winkelstraatjes. 

Het laatste deel van de rondleiding brengt u naar het indrukwekkende stadhuis van Delft met daarachter het Middeleeuws hart van Leiden. Na 2 uur bereikt u de Burcht van Leiden met een prachtig panorama over de stad. Een mooie afsluiting van de rondleiding door Leiden. En dan komt de moeilijke keuze; welke van de mooie musea gaat u bezoeken of gaat de voorkeur uit om terug te wandelen naar die leuke winkelstraatjes?

Prijs Tour Leiden

€ 115,00 incl. 21% BTW
  • - Groepsprijs / max. 25 personen
  • - 2 uur durende rondleiding
  • - Altijd een privé gids
  • - 7 dagen p/w beschikbaar
  • - Engelstalige gidsen beschikbaar

Welkom in de stad van Hutspot, Haring en Wittebrood  RESERVEER