blue-1688578-1024x683-landscape
houses-89501-1024x613-landscape
rotterdam-142710-1024x767-landscape
rotterdam-547649-1024x683-landscape

RONDLEIDING: ROTTERDAM

Inhoud rondleiding Rotterdam

Wij verwelkomen u graag in de havenstad van Nederland en het kloppend hart van de Nederlandse economie. De wederopbouw na het Bombardement in 1940 heeft ervoor gezorgd dat de stad altijd in beweging is. Niet alleen met de ontwikkeling van architectonisch hoogstandjes, maar ook in de politiek en leven in de stad.

Rotterdam heeft veel te bieden verspreidt over een groot gebied. Onze Rotterdamse gids neemt u graag mee, om een ' stukkie Rotterdam' te tonen gekoppeld aan boeiende verhalen. Die gaan verder dan alleen een stukje historie. Hoe is het om op te groeien in een multiculturele stad als Rotterdam met alle uitdagingen die dat brengt? En op welke plek kan een bewoner nog zijn rust vinden, tussen alle nieuwe wolkenkrabbers? Een stadswandeling in Rotterdam is nooit hetzelfde en zeker niet saai.

U kunt ervoor kiezen om met onze gids het centrum van de stad te bekijken. U bezoekt dan o.a. de Nieuwe Markthal, de Kubuswoningen en loopt langs Het Stadhuis en het Beeld 'De Verwoeste Stad' van Zadkine. 

Misschien ontdekt u liever een andere kant van Rotterdam en wandelt graag over de Kop van Zuid met indrukwekkende architectuur en ervaar Katendrecht, voormalig wijk voor havenarbeiders en hoeren. Nu hotspot en hipste wijk van de stad met veel restaurants. Drink of eet na uw rondleiding eens in Hotel New York, de locatie was ooit het kantoor van de Holland Amerika Lijn.

Kortom, genoeg te zien en te beleven! Trek uw wandelschoenen alvast aan en neem contact met ons op.

 

Prijs Tour Rotterdam

€ 125,00 incl. 21% BTW
  • - Groepsprijs / max. 25 personen
  • - 2 uur durende rondleiding
  • - Altijd een privé gids
  • - 7 dagen p/w beschikbaar
  • - Engelstalige gidsen beschikbaar

Welkom in de multiculturele havenstad vol levendigheid en bezienswaardigheden  RESERVEER