CLICK-IT DELFT

Uitleg spel

Ga met je team en camera in de hand op ontdekkingstocht in Delft en kom op de mooiste en meest verborgen plekjes in de stad.

U wordt ontvangen door onze spelbegeleider die u het spel uitlegt en al het spelmateriaal uitreikt. U ontvangt een vragenformulier, camera en een stadskaart uit de 17e eeuw. Met deze kaart moet ieder team team zoveel mogelijk verborgen locaties in de stad vinden. Leg iedere ontdekking vast op camera en beantwoord de aanvullende vragen op die locaties. Het is nog een hele uitdaging om met de oude kaart alle locaties binnen 2 uur te vinden. Alleen door als team goed samen te werken, haal je het beste resultaat.

Ieders inzet wordt aan het einde beloond met een drankje in een gezellig Delfts café. Onze begeleider kijkt alle formulieren en foto's na en beloond het beste team met een typisch Delftse prijs. Een superleuk teamuitje voor jong en oud.

Spelprogramma

  • Verzamelen historisch centrum Delft
  • Uitleg spel en ontvangen spelmateriaal
  • spelduur: 2,5 uur
  • Drankje in Delfts café
  • Prijsuitreiking.

Prijs : € 18,50 p.p.

Inclusief :

spelleider, camera, oude stadskaart, drankje, prijsje en btw

Opties

Het spel is ook uit te breiden met lunch en fotoshoot. Bekijk hiervoor ons arrangement 'Click & Eat Delft'. Voor reserveren of vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

 

Ontdek met je team de meest verborgen plekjes in de stad   OFFERTE AANVRAAG >