GPS spel Delft
gps-delft4
gps-delft2
gps-delft3

GPS MOORD MYSTERIE DELFT

Het verhaal

Op een koude stormachtige herfstdag in 1911 - het veer stak de Rivier slechts een maal heen en weer over die dag - werd de rijke zakenman L.B. Mostaart (Junior) om het leven gebracht.

Een geheim eeuwenoud bierrecept, dat Junior altijd op zak droeg, verdween die dag! Alle inwoners zijn destijds verhoord. Er bleven zes verdachten over, één van deze zes moet het gedaan hebben!

Was het misschien Jeanne Voorst? Als apothekersassistente en later gouvernante verkeerde zij in de hogere elitaire fabrikanten-kringen en heeft zij een van de telgen uit het zeer rijke geslacht Voorst leren kennen ? Of was het toch Baron van Heeckeren? De Baron gold als meedogenloos en ambitieus. Hij was een typische kapitalist. Er gingen allerlei geruchten over de rijke man. Hij zou vrijmetselaar zijn en zich bezig houden met occulte praktijken. Hij leed aan verzamelwoede en behandelde zijn personeel met veel minachting.

Wie zorgt ervoor dat de dader wordt ontmaskerd en de stad weer kan genieten van een lekker biertje?

Spelprogramma

  • Ontvangt met koffie of thee
  • Uitleg spel en ontvangen spelmateriaal
  • Pauzedrankje
  • Prijsuitreiking na afloop
  • Spelduur in totaal: 3 uur

Prijs : € 29,50 p.p.

Inclusief :

spelleider, gps & gsm, moorddossier, drankje, prijsjes winnaars en btw

Opties

Eventueel andere thema's beschikbaar op aanvraag. Het spel is uit te breiden met diner, lunch of drankarrangement. Voor reserveren of vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

 

Ontmasker de moordenaar en vindt het verloren bierrecept    OFFERTE AANVRAAG >