KUNST OF KITSCH SPEL DELFT

Uitleg spel

Kruip in de rol van een echte kunstexpert en leer op speelse wijze de bijzondere geschiedenis van Delft kennen. U hoeft natuurlijk helemaal geen kunstliefhebber te zijn om dit spel met veel plezier te kunnen spelen.

U wordt door onze gids ontvangen in het historisch centrum van Delft, waar u uitlegt krijgt over het spel. Uw gezelschap wordt dan in kleine teams opgedeeld en ontvangt ieder een vragenformulier. Tijdens een 75 minuten durende tocht door de stad, zal onze gids inzicht testen aan de hand van kleine voorwerpen en objecten in de stad. Helaas kan onze stadsgids niet veilig over straat met een Vermeer schilderij maar zelfs achter de kleinste dingen, schuilt een groot verhaal.

Het spel wordt afgesloten in een gezellig Delfts café, waar onder een genot van een drankje alle voorwerpen en vragen worden toegelicht. Het team dat het meeste naar waarde wist te schatten, gaat er vandoor met de eer en een typisch Delftse prijs.

Spelprogramma

  • Verzamelen historisch centrum Delft
  • Uitleg spel en ontvangen spelmateriaal
  • 75 minuten durende speltocht met gids
  • Drankje in Delfts café
  • Prijsuitreiking.

Prijs : € 16,95 p.p.

Inclusief :

gids, spelmateriaal, drankje, prijsjes winnaars en btw

Opties

Duur spel is naar wens aan te passen en ook uitvoerbaar tijdens een Walking Dinner Tour. Voor reserveren of vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

 

Winnen met dit spel is nog een echte kunst   OFFERTE AANVRAAG >