URBAN LEGENDS DELFT

Uitleg spel

De gekste 'Broodje Aap' verhalen over Delft verzamelt in één leuk spel. Bent u altijd goedgelovig of laat u zich niet snel in de maling nemen? Ervaar de komische kant van Delft tijdens dit vermakelijk groepsuitje.

U wordt door onze gids ontvangen in het hart van het centrum van Delft, waar u uitlegt krijgt over het spel. De groep wordt in kleine teams opgedeeld en ontvangt ieder een vragenformulier. Samen met onze gids maakt u een 75 minuten durende wandeling door de stad, waarbij de meest gekke verhalen met u worden gedeeld. Het is voor ieder team de grote uitdaging, te raden welke van deze verhalen waar zijn of soms al eeuwen als leugen worden verteld.

Het spel wordt afgesloten in een gezellig Delfts café, waar onder een genot van een drankje de vragen worden doorgenomen. Het team dat de meeste vragen goed heeft gaat met de eer en een typisch Delftse prijs naar huis.

Spelprogramma

  • Verzamelen historisch centrum Delft
  • Uitleg spel en ontvangen spelmateriaal
  • 75 minuten durende speltocht met gids
  • Drankje in Delfts café
  • Prijsuitreiking.

Prijs : € 15,00 p.p.

Inclusief :

gids, spelmateriaal, drankje, prijsjes winnaars en btw

Opties

Duur spel is naar wens aan te passen en ook uitvoerbaar tijdens een Walking Dinner Tour. Voor reserveren of vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

 

Smullen van de Broodje Aap verhalen van Delft   OFFERTE AANVRAAG >