EEN UNIEK & smakelijk MOORDSPEL IN DELFT

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de moord op Willem van Oranje. Alleen één groot raadsel is nooit opgelost! Een dag na de onthoofding van Balthasar Gerards, de moordenaar van de Prins, is het hoofd kort na de executie verdwenen. Nooit is duidelijk geworden wie de schedel in bezit heeft. Ontrafel jij met je team dit mysterie en vinden jullie de schedel van Balthasar? Een volle middag in Delft waarbij het spel wordt gecombineerd met een heerlijke 3-gangen lunch.

Na een heerlijk voorgerecht wordt de groep in kleine onderzoeksteams opgedeeld en zal onze begeleider het verhaal vertellen over Professor Nieuwenhuizen. Een man die het tot zijn levensmissie had gemaakt om de schedel te vinden. Hij is tijdens zijn zoektocht verdwenen en liet alleen zijn attachékoffer achter. Kan jouw team de koffer openen en het onderzoek van de professor vervolgen?

Tijdens het spel heb je contact met de begeleider via WhatsApp voor extra aanwijzingen en bonusopdrachten. Halverwege het spel geniet je van een hoofdgerecht met het zoet aan het einde, een heerlijk nagerecht inclusief de prijsuitreiking voor het beste team. De lunch is op één locatie maar wij kunnen ook 3 Delftse restaurants selecteren voor een extra bijzondere kennismaking met Delft.

prijs uitje

€ 65,00 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 3-gangen lunch
- 2 drankjes & kopje koffie/thee
- Schedel van Balthasar spel
- Uitstekende begeleiding
- Prijs voor het beste onderzoeksteam

programma - DUUR: 5 UUR

12:30 - 13:30 : Voorgerecht met drankje
13:30 - 15:00 : Balthasar Spel 1
15:00 - 16:00 : Hoofdgerecht met drankje
16:00 - 17:00 : Balthasar Spel 2
17:00 - 17:30 : Nagerecht met kopje koffie & prijsuitreiking

gerelateerde groepsuitjes

criminele 3-gangen lunch

narcos lunch

culinair & cultureel delft

walking dinner tour

volledig dagarrangement

the delft experience

Startpunt groepsuitje

historisch centrum

Het kan per groepsuitje verschillen waar het programma begint. IeHet zal altijd een locatie in het historisch centrum zijn. Onze gids of begeleider zal u altijd warm onthalen.

Delft is eenvoudig bereikbaar met auto of openbaar vervoer. 

AUTO

De stad ligt aan de rijksweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag. Neem afslag 9 ‘Delft’, die wij Ikea afslag noemen, en volg de borden richting ‘Centrum’. Helaas kun je in de binnenstad niet gratis parkeren en het centrum is ‘autoluw’. Delft heeft vier grote parkeergarages, die met P-borden worden aangegeven. Vanaf iedere garage loop je zo het historisch centrum in. Voor ons startpunt raden wij de Marktgarage aan. 

Meer info: Parkerendelft

OPENBAAR VERVOER

TREIN : De trein is een goede optie om naar Delft te komen, zeker als je onze Delftse gebrouwen bieren wil proberen. U stapt uit bij Delft Station en bewonder dan meteen een stukje ‘nieuw Delft’. In 10 minuten loopt u naar het historisch centrum.

TRAM 1 : Voor een leuk dagprogramma is de tram een mooie optie. De HTM tram 1 staat in verbinding met Den Haag Centrum & Scheveningen. U kunt in Delft bij station ‘Prinsenhof’ uitstappen en dan loopt u direct een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis tegemoet.

 

Dagelijks staan onze gidsen klaar om uw groepen te ontvangen. Graag halen wij de groep direct bij de touringcar op. Parkeren met de bus is niet mogelijk in het centrum. Er zijn twee ‘hop on hop off’ locaties aan de rand van het historisch centrum in Delft beschikbaar:

Koepoortplaats – direct achter het Hampshire Hotel kan  uw bus 30 minuten parkeren om mensen in- of uit te laten stappen. Onze gidsen staan daar klaar om uw gasten te ontvangen.

Phoenixstraat – vlakbij tramhalte ‘Prinsenhof kan ook hier de bus 30 minuten parkeren en loopt de groep met onze gids direct het historisch centrum in.

De chauffeur kan zijn/haar bus lang parkeren aan de Olof Palmestraat tot 19.00 uur, hierna gratis aan de Schieweg. Route wordt door borden aangegeven.