culinaire & culturele dinner tour den haag

Sfeervol en smaakvol groepsuitje in Den Haag, waarbij u op een bijzondere wijze de Hofstad leert kennen. De Walking Dinner Tour is een uniek uitje om een verjaardag, jubileum of reunië te vieren. Maar zeker ook aan te raden als bedrijfsuitje met bijvoorbeeld uw internationale gasten. 

Uw groep wordt door onze gids verwelkomd in een gezellig Haags café, gelegen aan het bekendste plein van Den Haag. Na het drankje  gaat u prachtige stad verkennen met onze gids vol leuke anecdotes en verhalen over de Hofstad. Voor StadsgidsDelft staat centraal dat u een plezierige avond zult beleven en niet wordt overgoten met saaie en droge feitjes over de stad. Halverwege wordt er een stop gemaakt voor een heerlijk voorgerecht en de tweede wandeling wordt afgesloten in een mooi restaurant, om van de rest van uw avond met elkaar te genieten. 

De tijden voor het programma zijn in overleg aan te passen en met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden. Wilt u graag 3 restaurants opnemen, dan is voor ons geen enkel probleem. Geef dit alleen even aan bij de aanvraag.

prijs uitje

€ 67,50 p.p. incl 21% btw
Minimaal 10 personen

inclusief

- 1 café & 2 restaurants
- 3-gangen diner
- 3 drankjes
- Privé stadsgids

programma - DUUR: 5 UUR

17:30 - 18:00 : Drankje & ontvangst Haags café
18:00 - 19:00 : Stadswandeling met gids
19:00 - 19:45 : Voorgerecht met drankje
19:45 - 20:45 : Vervolg stadswandeling
20:45 - 22:30 : Hoofd- & nagerecht incl. 2 drankjes

gerelateerde groepsuitjes

bijzonder avondje uit delft

walking dinner delft

volledig dagarrangement

the delft experience

uniek spel & 3-gangen lunch

balthasar lunch tour